Verhuur LED schermen in diverse formaten

Bovenstaande LED schermen zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze LED schermen kunnen met gemak aan vrijwel alle apparatuur zoals Laptop, Pc, of iPad die over geschikte aansluitingen en/of applicaties beschikken gekoppeld worden. Deze LED schermen van A-merk Samsung hebben hun betrouwbaarheid over langere periode bewezen en kunnen met gemak in alle gebruikelijke situaties worden ingezet.

Allrent ICT Solutions heeft o.a. lcd schermen, plasmaschermen, touchscreens en LED schermen in de verhuur, in diverse formaten. Ook is het mogelijk het scherm op een statief te plaatsen, op te hangen aan een standwand of in te bouwen in de desk.

De LED schermen vragen een zorgvuldige behandeling tijdens het transport, alle schermen worden in een versterkte case met schokdempend materiaal verpakt. De LED schermen die u bij ons huurt zijn tevens te koppelen aan de in ons verhuur programma opgenomen laptops.

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, waaronder ook de LED schermen verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Wilt u een LED scherm huren en deze in combinatie met een laptop en/of andere apparatuur willen huren dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of hiervoor bij onze verhuur afdeling terecht.

LED scherm huren

Onze professionele LED schermen maken de weergave van videobeelden met een zeer hoge resolutie en over een groot oppervlak mogelijk. Bij Allrent kunt u een LED scherm huren met Full HD mogelijkheid. Ook grotere aantallen schermen huren is geen enkel probleem. De LED schermen in ons assortiment van 22 t/m 90 inch zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen.

De LED schermen die in ons assortiment zijn opgenomen, zijn professionele uitvoeringen en uitgerust met de nieuwste Full HD technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor professionele presentaties voor een groot publiek. Een LED scherm huren bij Allrent? Dan is deze altijd geschikt voor wandmontage (standwand) of montage op een stijlvolle Audipack designstatief die u direct kunt mee bestellen. Door de trillingsvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en de grote kijkhoek zijn onze schermen uitstekend inzetbaar in alle denkbare omgevingen. Voor de verhuur van LED schermen hebben wij voor u diverse modellen beschikbaar:

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten