Tablet verhuur

iPad

De iPad 2 beschikt over een groot hoge resolutie display, een snel reagerend Multi-Touch-scherm, snelle inschakeling en een geweldig programmapakket dat direct gebruiksklaar is. Een iPad biedt hiermee ongekende mogelijkheden voor gebruik in een professionele omgeving en draagt bij aan de mobiliteit van uw werknemers. Tevens kunt u de bijpassende Tabboy XL huren. De Tabboy XL is een vloerstandaard met een hoogte van ca. 110 cm.

Alle geleverde tablet pc’s zijn uitsluitend van A-merken van recente datum. Deze tablets zijn uitgerust met de modernste technologie en software, robuust en hierdoor uitermate betrouwbaar. Voorzien van uitgebreide basisfuncties en compatible met diverse applicaties.

Samsung Galaxy tablets huren

Een Samsung Galaxy Tab huren bij Allrent is in feite het huren van een ‘handheld’-pc (handcomputer) waarmee u diverse dagelijkse zaken kunt beheren, waaronder; documentenlezer (Polaris Office; maken / bewerken / creëren van Word, PowerPoint en Excel documenten), agenda en telefoonlijst, maar tablets bieden hiernaast nog veel meer toepassingen, zoals WiFi, Bluetooth + 3G en gps-navigatie.

Samsung Tab 10.1 huren: deze tablet is vanwege een aantal specifieke eigenschappen uitermate aantrekkelijk voor zakelijk gebruik. Zie hiervoor de specs bij de betreffende tablet pc. Vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u één van onze tablets wilt huren.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten