bericht-uitgelicht-4K-SAMSUNG-site

4K Ultra HD schermen nu in nog grotere formaten!

De grootse schermen met de beste kwaliteit! bij Allrent ICT Solutions huurt u gemakkelijk de nieuwste generatie 4K Ultra HD schermen. waaronder het nieuwe vlaggenschip de Samsung QM85D, dit 85 inch 4K Ultra HD scherm zal u versteld laten staan!

Als klant wilt u de beschikking over de meest geavanceerde ICT-producten. Bij Allrent ICT Solutions gaan we mee met onze tijd en volgen we de technologietrends op de voet. Daarom hebben wij ons 4K Ultra HD verhuurassortiment nog veder uitgebreid.

De scherpste beeldkwaliteit
De 4K Ultra HD schermen hebben een resolutie van wel 3840 bij 2160 pixels. Dat is vier keer zoveel pixels dan een FULL HD televisie. Kleuren komen tot leven en beeld met de kleinste details kan je moeiteloos waarnemen.

40 inch, 70 inch en nu zelfs 85 inch!
In ons verhuurassortiment hebben wij drie type schermen met deze technologie: de 40 inch LED scherm van Samsungde grotere variant de 70 inch LED van Sharp en het grootste model de 85 inch LED van Samsung.

Wij leveren de producten bij u op locatie turn-key op, zodat u direct aan de slag kan. Uitgepakt, geïnstalleerd, gemonteerd en getest. Beide schermen kunnen gemonteerd worden op een vloerstatief of opgehangen worden aan een wand of beursstand met de wandbeugel. De 40 inch kan je ook plaatsen met een tafelstandaard.

Verhuurmogelijkheden
De 4K Ultra HD schermen zijn ideaal voor de vertoning van productpresentaties, weergave van grafische content, afspelen van (YouTube)video’s of andere gebruiksdoeleinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verhuur van een 4k Ultra HD scherm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de aanvraag van een offerte.

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten