Allrent ICT Solutions is FD Gazelle

Allrent ICT Solutions behoort tot de 331 snelst groeiende ondernemingen van Nederland; de FD Gazellen. Op donderdag 13 november 2014 vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats voor de provincies Noord Holland en Flevoland. Allrent sleepte hier een tweede prijs in de wacht.

Rob Weijnen, directeur/eigenaar en tevens oprichter van Allrent ICT Solutions, vertelt wat de nominatie voor hem betekent: ‘Het is niet niks om bij de 331 snelst groeiende bedrijven van Nederland te horen. Deze nominatie is echt een erkenning voor onze jarenlange inzet. Echter was dit niet mogelijk zonder de hoge betrokkenheid van de medewerkers. Zij zetten zich iedere dag met vol vermogen in om van Allrent ICT Solutions een succes te maken en onze klanten op hoog niveau te servicen. Ik ben trots op mijn team en iedereen die een bijdrage heeft geleverd!’

Over de FD Gazellen Award
Dit jaar reikt Het Financieel Dagblad voor het elfde jaar de Gazellen uit aan de snelste groeiers van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen nominatie heeft het Financieel Dagblad in samenwerking met de ABN AMRO en Microsoft een aantal voorwaarden gesteld waar een organisatie aan moet voldoen. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van ten minste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen.

Het FD zet bedrijven met een financieel gunstig ondernemingsklimaat en positieve bedrijfsresultaten graag in de spotlights. Want ondanks de economische crisis zijn er bedrijven die omzetgroei bereiken op eigen kracht, een grote drang hebben tot innovatie en financiële onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle. Verspreid over drie categorieën (klein: €100.000 tot €2 mln., middelgroot: €2 mln. tot €30 mln. en groot: meer dan €30 mln.) ontvangen dit jaar totaal 331 bedrijven een FD Gazelle. Bekijk het totale overzicht hier.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten