Allrent innoveert in videowalls

Allrent ICT Solutions heeft haar verhuuraanbod aan videowalls uitgebreid. Nieuw modulair videowall frame en Datapath Fx4 custom videowalls.

Samsung videowall: UE46/55D serie

De laatste generatie Samsung videowall schermen UE55D en UE46D serie zijn voorzien van de nieuwste technieken. Verbeterde interne mediaplayer, WiFi direct, bezel corection en videowall input over Displayport, HDMI, DVI en VGA.

Bezel correction

De UE46/55D serie heeft de optie voor bezel corection, hierdoor valt de bezel nog minder op doordat de video achter de bezel langs afspeelt. De videowall ziet er natuurgetrouwer uit doordat het beeld niet meer opschuift en pas op het volgende scherm wordt weergegeven.

Nieuw modulair videowall frame systeem

Allrent ICT Solutions is blijvend opzoek naar verbetering in onze apparatuur en systemen. Onze vorige generatie videowall frames worden door vele klanten gewaardeerd door de lichtgewicht aluminium constructie en de eenvoudige montage mogelijkheden.
Toen wij opzoek gingen naar een versie 2.0 wilde wij niet inleveren op de voorgaande punten, maar zagen wij wel de mogelijkheid om een modulair systeem te ontwikkelen waardoor wij gespecialiseerde videowalls eenvoudiger en sneller dan ooit te voren kunnen verwezenlijken.

Doordat wij het systeem modulair hebben ontwikkeld is dit systeem makkelijker te vervoeren, in zowel landscape als portrait te gebruiken en kan eenvoudig opgeschaald worden naar elk denkbare configuratie! Van een standaard 2×2 videowall tot een custom 6×10 curved videowall met wel 60 schermen! geen opdracht is te gek en wij denken graag met u mee.

Modulair-videowall-frame-allrent-manual-v2

Het lichtgewichte frame is voorzien van vele verschillende ophang punten, of het frame nou aan de wand of aan een truss wordt bevestigd.
Speciaal voor oneven wanden is het frame voorzien van stel schroeven, hierdoor kan het frame recht gemonteerd worden, zelfs op een schuine wand.

 

modulairframe-2

 

Tijdens de ontwikkeling van het modulaire frame is er rekening gehouden met de diepte van het frame, zodat de bekabeling en stroomblokken eenvoudig achter de videowall weggewerkt kunnen worden.

modulairframe-3

Het modulaire frame is ook te monteren op truss (30) zowel horizontaal als verticaal.
Op diverse strategische plekken kunnen trussklemmen worden gemonteerd.

Frame-back

Videowall op maat gemaakt

Allrent ICT Solutions Heeft in opdracht een curved (gebogen) videowall geïnstalleerd op de beurs, Provada 2017. De standbouwer heeft de gebogen stand gebouwd op de maten van ons vernieuwde modulaire videowall frame. Hierna heeft Allrent de videowall gemonteerd en werkend overgedragen.

Heeft u een apart design voor een stand of wilt u dat de videowall mee gebogen wordt langs de vorm van de stand? Neemt u dan contact met ons op.

 

5x5-curved-videowall-modulair-systeem

Curved videowall 5×5 op basis van de UE55D – 612 cm x 347 cm

5x5-videowall-curved-web2

Datapath custom videowalls

Dankzij het kleine Datapath Fx4 kastje kunnen wij uw videowall installeren op manieren die u onmogelijk had geacht!
D.m.v. de Datapath Fx4 kunt u een unieke videowall samenstellen.

4K (Ultra HD) resolutie op een  2×2 videowall wordt ondersteund met de  Datapath Fx4.

2x2-datapath-videowall-web

Kwalitatief hoogstaande apparatuur, direct uit voorraad leverbaar

Onze producten worden door onze technische binnendienst met zorg verzameld, getest en klaargemaakt. Bij Allrent ICT Solutions heb je de keuze om producten zelf op te halen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij verzorgen graag de gehele service en tevens beschikken wij over een eigen logistieke dienst die de videowalls op locatie turn-key komen opleveren.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan het compilatiefilmpje van de opbouw van een Samsung videowall, uitgevoerd door onze collega’s.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten