Allrent ICT Solutions ondersteunt UEFA Women’s Euro.

Allrent ICT Solutions leverde en installeerde grote aantallen laptops en multifunctionals in alle speelsteden voor de UEFA Women’s Euro 2017. 

Allrent ICT Solutions ondersteunt de UEFA Women’s Euro 2017 met diverse hardware apparatuur!

De Nederlandse voetbalvrouwen hebben geschiedenis geschreven! In een uitzinnig Enschede won de ploeg van Sarina Wiegman met 4-2 van Denemarken en veroverde zo de eerste Europese titel ooit voor Nederland. Een historische zege!

Wij ontzorgen!

Het team van Allrent ICT Solutions leverde en installeerde grote aantallen laptops en multifunctionals in alle speelsteden voor de UEFA Women’s Euro 2017. Mede dankzij de levering en installatie van deze ICT apparatuur kon dit evenement soepel verlopen. Van 16 juli tot en met 6 augustus was Allrent ICT Solutions aanwezig tijdens alle EK speeldagen om technische ondersteuning te verlenen.

Door het leveren van diverse hardware apparatuur en onsite support, kon de organisatie van UEFA Women’s Euro 2017  zich volledig concentreren op de belangrijke activiteiten.

Wij nemen graag het werk uit handen. Allrent ICT Solutions werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Met de juiste professionals op de juiste plek wordt iedere klant optimaal bedient in zijn of haar ICT-vraag.

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 036 538 70 60 of stuur een mail naar rent@allrent.nl.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten