Mac Pro verhuur

 

Onze Mac Pro pc’s voor zakelijke verhuur kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Mac Pro huren of grotere aantallen Mac Pro’s huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Mac verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een Mac Pro te huren.

Alle door ons verhuurde Apple Mac apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de apparatuur die voor uw situatie werkt!

Mac Pro huren

De Mac Pro is van Apple afkomstig. Met de Mac Pro heeft u de beschikking over een extreem moderne pc met een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De Mac Pro is uitgerust met een snelle processor en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Apple Mac Pro huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten