Mac verhuur

 

Onze Mac pc’s voor zakelijke verhuur kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een iMac huren of grotere aantallen iMac huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Mac verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een iMac te huren.

Alle door ons verhuurde Apple Mac apparatuur, w.o. de Macbook, Mac Pro en Mac mini, wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de Mac die voor uw situatie werkt!

iMac huren

Zowel de hardware als de software van de iMac pc zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de iMac over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De iMac van Apple is uitgerust met de modernste processor en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. iMac huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten