Macbook huren in kleine en grote aantallen

Onze Apple Macbook voor de zakelijke markt kan wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Macbook huren of grotere aantallen Macbook Pro huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons aanbod en vraag een offerte aan om een Macbook of Macbook pro te huren.

Alle door ons verhuurde Macbook’s, en overige Apple apparatuur w.o. de Mac Pro en Mac mini, kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk en wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Een Macbook of Macbook Pro huren is goedkoper dan kopen!

Macbook & Macbook Pro huren bij Allrent

Wilt u een laptop huren? Dan raden wij u een MacBook uit ons verhuurassortiment van harte aan. Met één van onze typen MacBooks huurt u niet alleen een product met een state-of-the-art design, maar ook een zeer betrouwbaar stabiel systeem.

Zowel de hardware als de software in de MacBook zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de MacBook over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De MacBook apparatuur is uitgerust met de modernste processoren en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Een Apple MacBook huren of een MacBook Pro huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Onze huur MacBooks zijn 100% betrouwbaar

Alle door ons verhuurde MacBooks en MacBooks Pro worden vóór verhuur door onze eigen technische dienst getest. Kiest u voor A-merken uit bovenstaande Macbook verhuur assortiment en overige apparatuur van Allrent ICT Solutions dan kunt u altijd rekenen op ICT-oplossingen die voor uw situatie werken.

24/7 service & support inclusief bij alle MacBook verhuur

Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die Allrent ICT Solutions standaard levert, voor o.a. de MacBook en anders laptopverhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten