Uitgebreid aanbod beeldschermen

Onze TV beeldschermen voor de zakelijke verhuur zijn vrijwel allen voorzien van HDMI, Scart en DVI aansluitingen en zijn hierdoor uitermate geschikt om te koppelen aan alle gangbare apparatuur die in de praktijk benodigd is voor uw presentatie. Een TV / beeldscherm huren of grotere aantallen TV / beeldschermen huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit het grote aanbod en vraag een offerte aan om een LCD scherm, LED scherm, Plasmascherm of 3D scherm te huren.

Alle door ons verhuurde TV beeldschermen, led schermen, touchscreens en monitoren worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw TV beeldschermen in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dat is het voordeel van een TV huren bij Allrent!

 

Groot beeldscherm of TV huren?

De door Allrent ICT Solutions geleverde TV beeldschermen zijn van A-merken afkomstig en vervaardigd voor zakelijk gebruik. Hierdoor beschikt u met zowel de kleine- als wel de grote TV beeldschermen van Allrent over moderne en hoogwaardige apparatuur, die krachtig en stabiel is.

Elke TV beeldscherm in ons verhuur assortiment is uitgerust met de modernste techniek en zijn hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle situaties waar kwalitatief hoogstaande presentaties gewenst zijn, van statische (grafisch) tot snelle beeldverwerking. Een TV huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk TV Beeldscherm van uitstekende kwaliteit. U kunt een TV huren of meerdere TV beeldschermen huren van 22 tot 90 inch.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten