Verhuur 3D schermen

Bovenstaande 3D schermen zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze 3D schermen kunt u aan vrijwel alle apparatuur zoals Laptop, Pc, of iPad die over geschikte aansluitingen en/of applicaties beschikken gekoppeld worden. Deze 3D schermen van A-merk Samsung hebben hun betrouwbaarheid over langere periode bewezen en kunnen met gemak in alle gebruikelijke situaties worden ingezet.

Allrent ICT Solutions heeft Led, Lcd, Plasma en 3D schermen in de verhuur, in diverse formaten. Ook is het mogelijk het scherm op een statief te plaatsen, op te hangen aan een standwand of in te bouwen in de desk. Alle 3D schermen worden voor transport in een versterkte case met schokdempend materiaal verpakt.

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, waaronder ook de 3D schermen verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag nog) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Wilt u een 3D scherm huren en deze in combinatie met andere apparatuur willen huren, dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of hiervoor bij onze verhuur afdeling terecht.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten