Verhuur LCD schermen

Door de trillingsvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en de grote kijkhoek zijn onze LCD schermen uitstekend geschikt voor o.a. presentaties voor een groot publiek of bezoekers van beurzen en/of seminars.

LCD scherm huren: onze schermen zijn tevens te koppelen aan de in onze verhuur opgenomen laptops. Mocht u een LCD scherm in combinatie met een laptop willen huren dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Met de led schermen, plasmaschermen, 3d schermen en LCD schermen van Allrent huurt u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. Alle in ons assortiment opgenomen LCD schermen worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw scherm voor u aan het werk te houden.

LCD schermen huren

Superieure presentaties! Alle LCD schermen zijn A-merken van recente datum. Deze LCD schermen zijn de professionele versies van grootbeeldschermen, uitgerust met de nieuwste technologie en hierdoor uitermate geschikt voor professionele presentaties en video display doeleinden. Dankzij onze verhuur kunt u voordelig een LCD scherm huren.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten