Verhuur LED schermen

Bovenstaande LED schermen zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze LED schermen kunnen met gemak aan vrijwel alle apparatuur zoals Laptop, Pc, of iPad die over geschikte aansluitingen en/of applicaties beschikken gekoppeld worden. Deze LED schermen van A-merk Samsung hebben hun betrouwbaarheid over langere periode bewezen en kunnen met gemak in alle gebruikelijke situaties worden ingezet.

Allrent ICT Solutions heeft o.a. lcd schermen, plasmaschermen, touchscreens en LED schermen in de verhuur, in diverse formaten. Ook is het mogelijk het scherm op een statief te plaatsen, op te hangen aan een standwand of in te bouwen in de desk.

De LED schermen vragen een zorgvuldige behandeling tijdens het transport, alle schermen worden in een versterkte case met schokdempend materiaal verpakt. De LED schermen die u bij ons huurt zijn tevens te koppelen aan de in ons verhuur programma opgenomen laptops.

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, waaronder ook de LED schermen verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Wilt u een LED scherm huren en deze in combinatie met een laptop en/of andere apparatuur willen huren dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of hiervoor bij onze verhuur afdeling terecht.

Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten