Snel en zorgeloos professionele LED-schermen huren

Bovenstaande LED-schermen zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten.

Onze LED-schermen kunnen met gemak aan vrijwel alle apparatuur, zoals laptop, pc, of iPad, met geschikte aansluitingen en/of applicaties gekoppeld worden. Deze LED-schermen van A-merk Samsung hebben hun betrouwbaarheid over langere periode bewezen en kunnen met gemak in alle gebruikelijke situaties worden ingezet.

De voordelen van een LED-scherm huren bij Allrent IT en AV Solutions 

  • Verschillende typen grote LED-schermen van hoge kwaliteit
  • 24/7 service & support
  • Snelle levering en installatie

Allrent IT an AV Solutions biedt LED-schermen in diverse formaten. Ook is het mogelijk het scherm op een statief te plaatsen, op te hangen aan een standwand (wand) tijdens beurzen of in te bouwen in een desk. LED-schermen vragen een zorgvuldige behandeling tijdens het transport. Alle schermen worden in een versterkte case met schokdempend materiaal verpakt. De LED-schermen die u bij ons huurt, kunt u tevens koppelen aan de in ons verhuurprogramma opgenomen laptops.

Altijd 24/7 service & support

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent IT en AV Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

LED-schermen huren voor beurzen en evenementen

De LED-schermen in ons assortiment van 22 t/m 90 inch zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. Al onze LED-schermen zijn professionele uitvoeringen en uitgerust met de nieuwste Full HD technologie, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor professionele presentaties voor een groot publiek. Een groot LED-scherm huren bij Allrent? Dan is deze altijd geschikt.

Onze professionele LED-schermen maken de weergave van videobeelden met een zeer hoge resolutie en over een groot oppervlak mogelijk. Bij Allrent kunt u een groot LED-scherm huren met Full HD mogelijkheid. Ook meerdere schermen huren is geen enkel probleem.

LED-scherm prijzen

De prijs voor het huren van een groot LED-scherm hangt af van het type beeldscherm dat u in gedachten heeft. Denk bijvoorbeeld aan een indoor LED-scherm of outdoor LED-scherm. Ook een LED-wall huren of een mobiel LED-scherm huren is mogelijk. De totaalprijs bepalen we op basis van het aantal schermen dat u nodig heeft. Vertel ons uw wensen en wij stellen op basis hiervan een vrijblijvende offerte op. Neem voor vragen over de LED-scherm prijs gerust contact met ons op.

Huur een groot LED-scherm bij Allrent IT en AV Solutions

Wilt u een groot LED-scherm huren? Eventueel in combinatie met een laptop en/of andere apparatuur? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang deze binnen 30 minuten!

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten