Snel en zorgeloos professionele LED-schermen huren

Bovenstaande LED schermen zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van de professionele kwaliteit, moderne uitstraling en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten.

Onze LED schermen kunnen met gemak aan vrijwel alle apparatuur, zoals laptop, pc, of iPad. met geschikte aansluitingen en/of applicaties gekoppeld worden. Deze LED schermen van A-merk Samsung hebben hun betrouwbaarheid over langere periode bewezen en kunnen met gemak in alle gebruikelijke situaties worden ingezet.

De voordelen van een LED-scherm huren bij Allrent

  • Verschillende typen LED-schermen van hoge kwaliteit huren
  • 24/7 service & support
  • Snelle levering en installatie

Allrent ICT Solutions biedt LED-schermen in diverse formaten. Ook is het mogelijk het scherm op een statief te plaatsen, op te hangen aan een standwand tijdens beurzen of in te bouwen in een desk. LED schermen vragen een zorgvuldige behandeling tijdens het transport, alle schermen worden in een versterkte case met schokdempend materiaal verpakt. De LED-schermen die u bij ons huurt, kunt u tevens koppelen aan de in ons verhuurprogramma opgenomen laptops.

Standaard 24/7 support

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

LED-schermen huren voor beurzen & evenementen

De LED schermen in ons assortiment van 22 t/m 90 inch zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. Al onze LED schermen zijn professionele uitvoeringen en uitgerust met de nieuwste Full HD technologie, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor professionele presentaties voor een groot publiek. Een LED scherm huren bij Allrent? Dan is deze altijd geschikt

Onze professionele LED schermen maken de weergave van videobeelden met een zeer hoge resolutie en over een groot oppervlak mogelijk. Bij Allrent kunt u een LED scherm huren met Full HD mogelijkheid. Ook grotere aantallen schermen huren is geen enkel probleem.

LED scherm huren bij Allrent

Wilt u een LED-scherm huren en deze in combinatie met een laptop en/of andere apparatuur willen huren dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten