Toepassingen LED scherm buiten

Een LED scherm outdoor is geschikt voor verschillende doeleinden. Van simpele tekst tot haarscherpe afbeeldingen, maar denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van dynamische video’s. En dat alles met een hoge resolutie! Door middel van onze narrowcasting software kunt u elk type informatie tonen en real-time aanpassen.

Een buiten LED scherm kunt u gebruiken voor het tonen van informatie zoals het weerbericht, bedrijfsinformatie, huishoudelijke mededelingen, nieuwsberichten of andere content.

Kenmerken LED scherm outdoor

Niet elk scherm kunt u zomaar buiten zetten. Een LED scherm voor buiten is hier speciaal voor gemaakt. We zetten hieronder enkele kenmerken op een rijtje:

  • Een outdoor LED scherm trekt direct de aandacht voor de grootte. Zo kunt u een boodschap goed laten opvallen bij bezoekers.
  • De speciale LED panelen hebben een hoge resolutie, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief beeld.
  • Een ander belangrijk kenmerk van onze buiten LED schermen is dat deze weerbestendig zijn. Ook is het beeld altijd zichtbaar, zelfs bij direct zonlicht.
  • We zorgen voor een snelle plaatsing van het LED scherm voor buiten. We sluiten deze volledig voor u aan en zorgen dat uw content draait. Zo heeft u zelf niet met kabels, instellingen of andere zaken aan de slag.
  • U kunt een LED scherm outdoor huren voor een korte periode (zoals een evenement van 1 dag), maar ook voor een langere termijn.

Outdoor scherm huren

Naast onze grote outdoor LED schermen (met LED panelen) hebben we ook nog vele andere outdoor schermen in ons assortiment. Dit zijn outdoor schermen van Samsung, in verschillende formaten: van 85 inch tot 46 inch. Deze schermen zijn populair voor beurzen, festivals of andere evenementen. Ideaal als kleiner alternatief voor een outdoor scherm! Bekijk hier ons overzicht outdoor schermen.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten