Verhuur plasmaschermen

Een plasmascherm vraagt bijzonder weinig ruimte en kan toch een groot publiek bereiken. Ze zijn ook geschikt voor situaties waarbij er weinig verduisteringsmogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk plasmaschermen op een tafelstatief te plaatsen, op te hangen aan een standwand of in te bouwen in bijvoorbeeld een desk.

Door de trillingsvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en de grote kijkhoek zijn onze schermen uitstekend geschikt voor o.a. presentaties voor een groot publiek of bezoekers van beurzen en/of seminars.

Opties verhuur: onze plasmaschermen zijn tevens te koppelen aan de in ons verhuur programma opgenomen laptops. Mocht u een plasmascherm huren en deze in combinatie met bijvoorbeeld een laptop willen huren dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Plasmaschermen huren

Voor presentaties tijdens beurzen en congressen zijn plasmaschermen met Full HD mogelijkheid zeer geschikt. Deze schermen zijn uitgerust met de nieuwste Full HD technologie en daardoor zeer geschikt voor professionele presentaties of video display doeleinden.

Plasmaschermen maken de weergave van pc- of videobeelden met een zeer hoge resolutie mogelijk, het zijn de professionele versies van grootbeeldschermen. Bij Allrent kunt u verschillende plasmaschermen huren.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten