Computer verhuur

Bovenstaande computers zijn, op basis van hun robuste, solide ontwerp en betrouwbare software, uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze computers en laptops kunnen met gemak zowel de zwaardere kantoortoepassingen aan als ook het lichtere kantoorwerk. Alle door onze afdeling computer verhuur verhuurde – en eventueel speciaal voor u geassembleerde – computers en laptops worden vóór gebruik door onze eigen Technische dienst getest.

Alle geleverde HP/Compaq of Apple computers en laptops worden speciaal voor u op maat samengesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van A-merken. De processoren van onze computers en laptops zijn minimaal uitgerust met een krachtige processor.

Met de door Allrent ICT Solutions geleverde apparatuur kunt u rekenen op computer verhuur en ICT-oplossingen die voor uw situatie werken. In geval van nood; onze Service & Support afdeling staat steeds klaar (24/7) om uw ICT-oplossing voor ú aan het werk te houden.

Voor alle te huren computers en laptops kunt u de voor u meest geschikte beamers, beeldschermen, monitoren en printers uitzoeken. Iedere computer of pc die u kunt huren, beschikt over tenminste een Windows Office- softwarepakket.

Niet alleen de techniek maar ook het bedrijfsleven verandert voortdurend en zijn onvoorspelbaar. Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support van Allrent computer verhuur kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Een computer huren bij Allrent ICT Solutions betekent ook dat u alle benodigde randapparatuur zoals beamers, beeldschermen, printers en routers op de gehuurde computer kunt aansluiten

Heeft u een specifieke wens op het gebied van computer verhuur? Bij Allrent ICT Solutions kunt u altijd terecht voor de beste merken en de nieuwste producten!

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten