CrowdAlert helpt bij het reguleren van drukte.

Allrent ICT Solutions denkt mee en komt met de oplossing: ‘CrowdAlert’.

Het intelligente telsysteem CrowdAlert van Allrent ICT Solutions regelt winkels / bedrijven / gemeenten/  onderwijsinstellingen / gebouwbeheer / beurzen / congressen op een eenvoudige manier dat klanten / bezoekers / personen op een veilige afstand van elkaar kunnen bewegen.

Door de strenge maatregelen mogen er nog maar een beperkt aantal klanten/bezoekers/personen tegelijkertijd binnen. Winkels / bedrijven / gemeenten / onderwijsinstellingen / gebouwbeheer / beurzen / congressen zijn verplicht om in hun organisatie de social distancing eisen te respecteren. In het bijzonder is dat het houden van 1,5 meter afstand tussen personen. Allrent ICT Solutions denkt mee en komt met de oplossing: ‘CrowdAlert’.

Wat doet het telsysteem?

Het systeem werkt heel eenvoudig. CrowdAlert telt iedere inkomende en uitgaande persoon en geeft dit duidelijk weer op een scherm of meerdere schermen.

Hoe dit eruit ziet?

Het scherm toont bijvoorbeeld een kleur per status en laat zien of het maximumcapaciteit bereikt is:

  • Groen: Wanneer het rustig is en je binnen mag.
  • Oranje: Wanneer het drukker is, maar het nog veilig is om naar binnen te gaan.
  • Rood: Wanneer de maximum capaciteit van de locatie bereikt is en de klant moet wachten tot de volgende klant naar buiten gaat.

Een hoge resolutie camera registreert het aantal personen, dat naar binnen- en buiten gaat. Ook in grotere locaties met meerdere in- en uitgangen, en in moeilijke omstandigheden (honden, kinderwagens, vogels) is het aantal bezoekers te tellen. In het systeem kan het aantal personeelsleden wat werkzaam is op de werkvloer, worden aangegeven.

Allrent ICT Solutions heeft al jaren ervaring met het inzetten van schermen en IT apparatuur voor winkels, beurzen, congressen, bedrijven, gemeenten, gebouwbeheer en onderwijsinstellingen. In zeer korte tijd is dit unieke systeem ontwikkeld, dat snel, goedkoop én op grote schaal uitgerold kan worden. Voor in de verhuur, maar ook permanent als vaste installatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via rent@allrent.nl, klik hier.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten