De echte eye-catcher 4K Videowall : Samsung 4K FULL HD UH46F5!

Uw congress, serminar, winkel, beursstand, bedrijfsrestaurant of presentatie krijgt een volledig andere beleving met de nieuwe Samsung schermen UH46F5.

De Samsung UH46F5 is een 46 inch beeldscherm met 1920×1080 resolutie. Videowalls die uit de Samsung UH46F5 schermen zijn samengesteld hebben een vrijwel randloze omlijsting van 5,4 mm. In vergelijking met de Samsung UE46/B/C/D schermen die een omlijsting van 10.4 mm hebben. De bezel dikte is gehalveerd, hierdoor heb je een overweldigende kijkervaring.

Uw videocontent naadloos en haarscherp

UHD is de ultieme standaard als u wilt dat het publiek helemaal in uw content opgaat. De Samsung UH46H is geschikt om innovatieve (bijvoorbeeld 2×2 of 3×3) videowandconfiguraties te implementeren. De pixeldichtheid is relatief laag, wat betekent dat tekst en beeldelementen groot worden weergegeven. Met een maximale helderheid van 700 cd/m² is het beeld haarscherp. De videowall wordt aangestuurd door middel van een krachtige PC, die uw videocontent in 4K weergeeft.

Eenvoudige installatie en demontage

De dikte en gewicht van Samsungs UHF5-serie zijn met 40% teruggebracht, zo gaat het installeren en demonteren een stuk eenvoudiger. De mogelijkheden wat betreft montage zijn ook zeer breed. Montage van de videowall aan het plafond, de wand of op een vloerstatief is mogelijk bij Allrent ICT Solutions.

Wij helpen u verder…

Een videowall voor een wielerevent met 100 bezoekers. Een beurs waar u potentiële klanten werft met een boodschap op een helder display. Zoveel toepassingen, zoveel evenementen, zoveel wensen. Maar weet u eigenlijk al wat u wilt? Bij Allrent ICT Solutions begint elk adviesgesprek met onze verhelderende vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

De UH46F5 videowall kan verhuurt worden met vloerstatief of wandbeugel.

Bestel hier de 4K videowall van UH46F5 schermen >>

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten