De scherpste beeldkwaliteit met 4k Ultra HD

Als klant wilt u de beschikking over de meest geavanceerde ICT-producten. Bij Allrent ICT Solutions gaan we mee met onze tijd en volgen we de technologietrends op de voet. Daarom hebben wij ons verhuurassortiment uitgebreid met 4K Ultra HD schermen.

De scherpste beeldkwaliteit
De 4K Ultra HD schermen hebben een resolutie van wel 3840 bij 2160 pixels. Dat is vier keer zoveel pixels dan een FULL HD televisie. Kleuren komen tot leven en beeld met de kleinste details kan je moeiteloos waarnemen.

40 inch of 70 inch
In ons verhuurassortiment hebben wij twee type schermen met deze technologie: de 40 inch LED scherm van Samsung of kies voor de grotere variant de 70 inch LED scherm van Sharp.

Wij leveren de producten bij u op locatie turn-key op, zodat u direct aan de slag kan. Uitgepakt, geïnstalleerd, gemonteerd en getest. Beide schermen kunnen gemonteerd worden op een vloerstatief of opgehangen worden aan een wand of beursstand met de wandbeugel. De 40 inch kan je ook plaatsen met een tafelstandaard.

Verhuurmogelijkheden
De 4K Ultra HD schermen zijn ideaal voor de vertoning van productpresentaties, weergave van grafische content, afspelen van (YouTube)video’s of andere gebruiksdoeleinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verhuur van een 4k Ultra HD scherm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de aanvraag van een offerte.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten