Allrent ICT Solutions is FD Gazelle

Allrent ICT Solutions is one of the 331 fastest growing companies in the Netherlands; the FD Gazellen.

News item: Only in Dutch available

Op donderdag 13 november vond de uitreiking van de FD Gazellen awards voor provincie Noord Holland plaats. Allrent sleepte hier een tweede prijs in de wacht.

Rob Weijnen, directeur en tevens oprichter van Allrent, vertelt wat de nominatie voor hem betekent: ‘Het is niet niks om bij de 331 snelst groeiende bedrijven van Nederland te horen. Deze nominatie is echt een erkenning voor onze jarenlange inzet. Echter was dit niet mogelijk zonder de hoge betrokkenheid van de medewerkers. Zij zetten zich iedere dag met vol vermogen in om van Allrent een succes te maken en onze klanten op hoog niveau te servicen. Ik ben trots op mijn team!’

Over de FD Gazellen Award
Dit jaar reikt Het Financieele Dagblad voor het elfde jaar de Gazellen uit aan de snelste groeiers van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen nominatie heeft het Financieel Dagblad in samenwerking met de ABN Amro een aantal voorwaarden gesteld waar een organisatie aan moet voldoen. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van ten minste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen.

Het FD zet bedrijven met een financieel gunstig ondernemingsklimaat en positieve bedrijfsresultaten graag in de spotlights. Want ondanks de economische crisis zijn er topbedrijven die omzetgroei bereiken op eigen kracht, een grote drang hebben tot innovatie en financiële onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle. Verspreid over drie categorieën (klein: €100.000 tot €2 mln, middelgroot: €2 mln tot €30 mln en groot: meer dan €30 mln) ontvangen dit jaar totaal 331 bedrijven een FD Gazelle. Bekijk het totale overzicht hier.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Large quantities in our own stock

Binnen een paar uur geleverd

Fast delivery

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Within 30 minutes an offer

Levering & installatie op locatie

We can deliver on location

Do you want us to call you back? No problem - just as easy.

Thanks for leaving your name and phonenumber. We will call you back as soon as possible.

Close