Job openings

Job openings

ICT-er voor de technische buitendienst

Fulltime
In het bezit van een rijbewijs
Minimaal afgeronde MBO opleiding

Wil jij met de modernste technologieën en apparatuur werken midden in de dynamiek van de ICT/AV verhuurbranche waarin de klant centraal staat? Volg je ambitie! Wij zoeken servicegerichte aanpakkers die de steeds groter wordende behoefte van inhuur van ICT/AV oplossingen in Nederland en de rest van Europa mee willen helpen faciliteren. Opbouwen, installeren, organiseren en weer afbouwen.

Functieomschrijving

Ons bedrijf is gericht op het verzorgen van totaaloplossingen binnen de verhuur van ICT en AV oplossingen. We bieden jou de unieke kans om je kennis te laten zien en uitbreiden. Wij zijn actief in de b2b op beurzen, congressen, in hotels, bij Audiovisuele bedrijven en de opdrachten variëren van simpele aflevertaken tot complete netwerkoplossingen.

Het, opbouwen, installeren, onderhouden, uitrijden en afbreken van projecten behoort tot de taken die dagelijks aan de orde zijn in ons bedrijf, alsmede het verlenen van on-site support. Wij opereren binnen piek- en dal perioden, wat kan betekenen dat er soms veel van je gevraagd wordt, terwijl je op andere momenten meer tijd voor jezelf zult hebben. Een combinatie dus van fysieke inspanning en oplossend denkvermogen.

Jouw profiel

Tijdens de selectie letten we op harde criteria, te weten een goede presentatie, kennis van de ICT, fysiek uithoudingsvermogen en je persoonlijkheid. We zoeken gedreven kandidaten die goed in teamverband kunnen werken en ambitieus en resultaatgericht. Je bent servicegericht en beschikt over een positieve instelling, een aanpakkersmentaliteit en…….

Je bent sociaal vaardig en commercieel gericht.

 

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij AllRent ICT Solutions betekent werken in een dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en bepaalde vrijheden en verantwoordelijkheden. Meer informatie kun je vinden op onze website, www.allrent.nl.

Sollicitatieprocedure

Mocht bovenstaand profiel je aanspreken dan kun je je sollicitatie richten aan R. Weijnen door een email te sturen naar rob@allrent.nl, voorzien van je cv en motivatie. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 weken na je sollicitatie bericht van ons.

Solliciteer op deze functie

Stagiair ICT

Opleiding: MBO ICT niveau 2, 3 of 4
Stagelengte: minimaal 10 weken
Aanvang: september 2015

Wij investeren in onze toekomst en daarom hebben wij ieder jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar voor gemotiveerde studenten op MBO niveau. Reageer op deze vacature en wie weet ga jij binnenkort bij ons aan de slag in een uitdagende stage.

Werkzaamheden

Als stagiair ondersteun je onze technische binnendienst, Traffic & Outdoor Service en Support afdelingen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Van het verzamelen, testen en verhuur klaarmaken van onze ICT-apparatuur, het leveren van het product aan de klant en de opbouw van beurzen en congressen, tot het Service en Support lopen tijdens een evenement.

Zo krijg je in een korte tijd veel mee van de verschillende facetten van ons vakgebied. In samenspraak met de stagiair en de stagebegeleider wordt bepaald waar je talenten en affiniteit liggen.

Gewenste vaardigheden & persoonlijke kenmerken

  • Opleiding MBO ICT niveau 2, 3 of 4
  • Kennis van software (Windows, Office & Apple) en Hardware (assembleren van laptops, desktops & Apple Apparatuur)
  • Proactief & geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Representatieve uitstraling

Stagelengte

Minimaal 10 weken

Stageperiode

Vanaf september 2015 zijn er weer stageplaatsen beschikbaar.

Contact

Schrijf een brief of e-mail met daarin je CV en motivatiebrief.
Rent@allrent.nl
T.a.v. Reinier Visser, onder vermelding van ‘Sollicitatie Stage’

Allrent ICT Solutions is door ECABO erkent als leerbedrijf.

Solliciteer op deze functie

Grote aantallen uit eigen voorraad

Large quantities in our own stock

Binnen een paar uur geleverd

Fast delivery

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Within 30 minutes an offer

Levering & installatie op locatie

We can deliver on location

Do you want us to call you back? No problem - just as easy.

Thanks for leaving your name and phonenumber. We will call you back as soon as possible.

Close