Informatiezuilen huren

De hoge kwaliteit 17” LCD monitor staat garant voor een scherp en helder beeld. Door de hoge resolutie en grote kijkhoek is het beeld onder verschillende hoeken zeer goed leesbaar.

De informatiezuilen zijn uitgerust met de modernste technologie en zijn mede hierdoor gebruiksvriendelijk, stabiel en snel in gebruik. Uitgerust met het fraai vormgegeven Touchscreen scherm en/of te bedienen middels een Stainless steel keyboard, zo kan de gebruiker snel en eenvoudig gegevens invoeren. De constructie is opgebouwd uit staal en kunststof en hierdoor uitermate geschikt voor verhuur aan bedrijven.

Informatiezuil huren info: onze informatiezuilen bieden u een aantrekkelijke en veilige toegang tot het internet en iedere interactieve product- of bedrijfspresentatie, toegangscontrolesysteem, route-informatie, virtuele balie of e-commerce applicatie.

Informatiezuil huren

Via het Touchscreen display of het vertrouwde toetsenbord. De internet- of informatiezuil die u bij Allrent ICT Solutions kunt huren, is uitermate geschikt voor beurzen en tevens inzetbaar als zelfstandige kiosk.
Alle informatiezuilen en internetzuilen zijn A-merken van recente datum.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten