Apparatuur huren voor uw stand?

Allrent ICT Solutions is gespecialiseerd in het verhuren van audiovisueel appratuur, die uw presentatie of beursdeelname zullen versterken. Wij hebben alles in huis om van een event, congres, workshop of presentatie een groot succes te maken. 10, 100 of 1000 laptops huren? Geen probleem bij Allrent ICT Solutions. Al ons apparatuur worden indien dit gewenst turn-key opgeleverd, op de door u opgegeven locatie.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 036 538 70 60 of mail naar rent@allrent.nl.

Allrent ICT Solutions, uw AV en IT partner!

Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!

Bent u een exposant, standbouwer of organisator? Met behulp van onderstaand overzicht kunt eenvoudig en snel uw beurslocatie en evenement selecteren. Voeg uw beurs of evenement toe aan de offerteaanvraag en wij sturen u zo snel mogelijk bijbehorende prijzen en helpen u verder met uw aanvraag.

Wij bieden een ruim assortiment aan LED schermen, 4K Ultra HD schermen, verschillende iPad standaards, touchscreens, videowalls met mogelijkheid tot vloer- , wand- en trussmontage en ICT apparatuur. Allrent ICT Solutions levert kwalitatief hoogwaardige apparatuur, vakbekwame IT-specialisten, met jarenlange ervaring, 24/7 service & support op afstand en on-site support.

Levering en installatie op dé dag voor de eerste draaidag en de de-installatie gebeurd direct na afloop van de beurs.

Zoekt u een partner die niet alleen uw wensen en behoefte op gebied van AV en IT kan invullen, maar ook met u meedenkt over de beste aanpak van uw vraagstuk? Dan bent u bij Allrent ICT Solutions aan het juiste adres.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten