Klantenservice

Hoe kan ik een product huren?

Offerte aanvraag

Via de website, per mail of telefonisch kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Overeenstemming

Nadat wij u wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een passende offerte.

Vervolg

Na het accorderen van onze offerte kan binnen één a twee uur de door u gewenste ICT apparatuur waar-dan-ook, wanneer-dan-ook, hoeveel-dan-ook gereed staan voor direct gebruik. Bekijk hier onze werkwijze om te zien hoe dit proces verloopt.

Wat zijn jullie voorwaarden?

Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Hier kunt u ze bekijken, of naar een e-mailadres versturen.

PDF Downloaden Per e-mail versturen

Onze werkwijze staat hier uitgebreid omschreven.

Gedurende de verhuurperiode geniet u van volledige Service & Support op afstand. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan we voor ondersteuning klaar, zodat u kunt rekenen op de ICT-functionaliteit waaraan u behoefte heeft.

Indien gewenst kunnen wij gedurende de hele huurperiode service technici support laten lopen op de door u gewenste locatie.

Nee dit is niet het geval. Een offerte dient altijd door de klant ondertekend te worden of per mail geaccordeerd.

In overleg is dit eventueel mogelijk bij ons op kantoor. Bij uitzondering en in goed overleg kan dat ook bij de klant.

AllRent ICT Solutions verhuurt en verkoopt uitsluitend bij hoge uitzondering haar producten en in goed overleg.

Deze software zal door de klant ter beschikking gesteld moeten worden. AllRent ICT Solutions kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de functionaliteit en werkzaamheid van deze software.

Dat mag, maar het hoeft niet AllRent ICT Solutions beschikt over een eigen logistieke dienst die zorg draagt voor de aflevering, de installatie en het weer ophalen van de apparatuur.

Allrent ICT Solutions bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de Europese markt. Wij reizen met onze ICT oplossingen met onze klanten mee. Zodat u altijd de beschikking hebt tot hoogwaardige producten en oplossingen die werken.

Wij verhuren werkende oplossingen en leveren u ICT steeds turn-key op, zodat u direct aan de slag kan. Uitgepakt, geïnstalleerd en getest. En eventueel verboden met uw netwerk of met het web.

Helaas verhuren we alleen aan bedrijven en instellingen.

Als uw bedrijf ouder is dan vijf jaar en u komt door de credietcheck dan kunt u bij ons huren zonder een borg te hoeven betalen.

Ja, maar dan hebben wij wel een borg nodig. Veelal ter waarde van de gehuurde apparatuur.

Als uw bedrijf jonger dan 5 jaar is wil onze financiële afdeling een uittreksel K.v.K. op basis waarvan eventuele extra voorwaarden in overleg met u afgesproken worden.

Uitsluitend als er sporen van braak zijn, u direct aangifte doet bij de politie en het proces verbaal ter beschikking stelt aan AllRent ICT Solutions.

Meld diefstal of vermissing altijd direct aan ons. Indien u verzekerd bent zal uw verzekering de schade uitkeren. Indien u niet verzekerd bent en AllRent ICT Solutions kan de schade verhalen op haar eigen verzekering dan is de schade verzekerd. Indien beiden opties niet mogelijk zijn wordt de schade op u als huurder verhaald.

Download hier onze verhuur- en leveringsvoorwaarden.

Binnen acht dagen na factuurdatum dient de betaling bij ons binnen te zijn. In overleg is een langere betaaltermijn mogelijk.

Bij ons kunt u al apparatuur huren voor een paar uur, enkele dagen, weken of maanden. Of  u nu honderden stuks nodig heeft of slechts één. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u weten of een artikel op voorraad is neem dan contact met ons op. Indien een offerte door de klant wordt geaccordeerd is het de plicht van Allrent ICT Solutions om te voorzien in het gehuurde product. Enige uitzondering is uiteraard overmacht. Echter overmacht ontslaat Allrent ICT Solutions nooit voor het verzorgen van een passend alternatief.

Staat uw vraag hier niet bij? Heeft u een andere vraag of een speciale wens?

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten