Laptop verhuur

Bovenstaande laptops zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van hun professionele kwaliteit, solide ontwerp en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze laptops kunnen met gemak zowel de zwaardere kantoortoepassingen aan als ook het lichtere kantoorwerk. Deze laptops hebben hun waarde over langere periode bewezen en kunnen met gemak alle denkbare gebruiksomstandigheden aan.

Onze laptops voor de zakelijke markt kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een laptop of grotere aantallen laptops huren vormt voor Allrent geen enkel probleem.

Alle door ons verhuurde – en eventueel speciaal voor u geassembleerde – laptops en computers worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Kiest u voor A-merken uit bovenstaande laptop verhuur assortiment en overige apparatuur van Allrent ICT Solutions dan kunt u altijd rekenen op ICT-oplossingen die voor uw situatie werken.

De techniek maar ook het bedrijfsleven verandert voortdurend en zijn vaak onvoorspelbaar. Uitgaande van de specifieke wensen van onze klanten en onze jarenlange ervaring hanteren wij een uitgekiend inkoopbeleid ten behoeve van de laptop verhuur zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die Allrent ICT Solutions standaard levert, voor o.a. de laptop verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Een laptop huren bij Allrent ICT Solutions betekent ook dat u alle benodigde randapparatuur zoals beamers,beeldschermen, printers en routers, op de gehuurde laptop kunt aansluiten. Door Allrent geleverde laptops beschikken altijd over tenminste een Windows OS en Windows Office softwarepakket.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten