Laptops & notebooks huren voor de zakelijke markt

Bovenstaande laptops & notebooks zijn in ons verhuur assortiment opgenomen op basis van hun professionele kwaliteit, solide ontwerp en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel tijdelijke kortlopende projecten als wel langdurige en grotere projecten. Deze laptops kunnen met gemak zowel de zwaardere kantoortoepassingen aan als ook het lichtere kantoorwerk. Deze laptops hebben hun waarde over langere periode bewezen en kunnen met gemak alle denkbare gebruiksomstandigheden aan.

Onze laptops zijn te huren voor de zakelijke markt en bedrijven en kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een laptop of grotere aantallen laptops huren vormt voor Allrent geen enkel probleem.

Een laptop of notebook voor uw bedrijf leasen bij Allrent ICT Solutions betekent ook dat u alle benodigde randapparatuur zoals beamers, beeldschermen, printers en routers, op de gehuurde laptop kunt aansluiten.

A-merk laptops huren, inclusief OS en Microsoft Office

Een laptop huren bij Allrent ICT Solutions? Alle laptops zijn A-merken van recente datum. Krachtige HP, Apple of Toshiba laptops, state of art met de modernste en krachtige processoren. De laptops worden standaard geleverd met OS en Microsoft Office.

Allrent ICT Solutions biedt u een uitgebreid laptop verhuur assortiment aan. Deze laptops zijn uitgerust met de modernste processoren en zijn hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Kortom, een laptop huren bij Allrent betekent voor u een ruime keuze uit A-merken van uitstekende kwaliteit.

Onze huurlaptops zijn 100% betrouwbaar & getest door onze eigen technische dienst

Alle door ons verhuurde – en eventueel speciaal voor u geassembleerde – laptops en computers worden vóór verhuur door onze eigen technische dienst getest. Kiest u voor A-merken uit bovenstaande laptop verhuur assortiment en overige apparatuur van Allrent ICT Solutions dan kunt u altijd rekenen op ICT-oplossingen die voor uw situatie werken.

De techniek maar ook het bedrijfsleven verandert voortdurend en zijn vaak onvoorspelbaar. Uitgaande van de specifieke wensen van onze klanten en onze jarenlange ervaring hanteren wij een uitgekiend inkoopbeleid ten behoeve van de laptop- en notebookverhuur zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

24/7 service & support inclusief bij alle laptopverhuur

Vanwege de professionele en flexibele 24/7 service & support die Allrent ICT Solutions standaard levert, voor o.a. de laptop verhuur, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak nog dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Een notebook of laptop huren bij Allrent

Wilt u een laptop of meerdere laptops huren en deze in combinatie met een printer, beeldscherm of andere apparatuur willen huren dan kunt u deze direct aan uw offerte aanvraag toevoegen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren  bij uw bedrijf en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Staat de door u gewenste laptop niet tussen onderstaande apparatuur, wilt u specifieke software vooraf door ons laten installeren of heeft u andere wensen? Kies dan voor de meest relevante laptop en geef de door u gewenste (aanvullende) specificaties op bij de volgende stap “Offerte aanvragen”.

 

 

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten