Snel en zorgeloos LED walls, trailers & tegels huren

De door Allrent ICT Solutions geleverde LED tegels voor uw LED wall zijn van A-merken afkomstig en vervaardigd voor zakelijk gebruik. Wij leveren de complete installatie van uw gehuurde LED inclusief alle benodigde hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport.

De voordelen van LED huren bij Allrent

  • Verschillende typen LED-tegels van hoge kwaliteit huren
  • 24/7 service & support
  • Snelle levering en installatie
  • Geleverd inclusief alle benodigde hardware & besturingsapparatuur

Standaard 24/7 support

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

LED-wall huren voor beurzen & evenementen

De LED tegels in ons assortiment zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. Al onze LED tegels zijn professionele uitvoeringen en uitermate geschikt voor bijna iedere toepassing. Bij ons kunt u rekenen op een LED wall met een hoge resolutie, prachtige kleurweergave en hoge refresh rate. Ook zorgen wij ervoor dat het product gemakkelijk in gebruik is, zodat u er moeiteloos mee uit de voeten kunt.

LED huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten