Indoor LED voor interne en externe communicatie

Op zoek naar een indoor LED scherm voor interne of externe communicatie? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Met onze indoor LED tegels heeft u de mogelijkheid om boodschappen/content in hoge resolutie en met grote afmetingen te tonen in grote publieke ruimtes of op kantoor.

Bij bedrijven en kantoren worden onze indoor LED walls gebruikt voor onder andere grote vergaderzalen, meetingrooms of als eye catcher in een centrale ontvangsthal. In publieke ruimtes vind je onze indoor LED tegels terug als scoreborden in sporthallen of als reclameuiting in overdekte winkelcentra en op festivals. En uiteraard in tal van andere toepassingen.

Van praktische info tot dynamische video's

Een indoor LED scherm is geschikt voor een breed spectrum aan soorten content. Van simpele tekst tot haarscherpe afbeeldingen en dynamische video’s. Door middel van onze narrowcasting software kunt u tevens gemakkelijk afwisselen met real-time relevante informatie, zoals weer info, nieuwsberichten en vluchtinformatie, maar ook real-time bedrijfsinformatie.

Indoor LED walls zelf samenstellen

Onze indoor LED schermen worden opgebouwd uit kleine modules die we LED tegels noemen. Door deze modulaire manier van samenstellen zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kunt een indoor LED wall huren die geplaatst wordt over de volledige vloer bij uw receptie of een die meeloopt met de vorm van een roltrap. De mogelijkheden zijn enorm!

Indoor LED huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden van indoor LED walls en tegels? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten