Outdoor LED schermen huren voor diverse toepassingen

Een huur outdoor LED scherm is geschikt voor een breed spectrum aan soorten content. Van simpele tekst tot haarscherpe afbeeldingen en dynamische video’s. Door middel van onze narrowcasting software kunt u elk type informatie tonen en realtime aanpassen.

Onze buiten LED schermen kunt u gebruiken voor het tonen van onder andere real-time relevante informatie, zoals het weerbericht, nieuwsberichten en vluchtinformatie, maar ook real-time bedrijfsinformatie en huishoudelijke mededelingen.

Buiten & outdoor LED huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden van de verhuur van outdoor LED? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent ICT Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten