Hotspot huren

Wilt u een Dongel huren of een HotSpot huren? Bij Allrent zijn deze altijd van een A-merk zoals T-Mobile, dus bedrijfszeker. Hebt u tijdelijk een HotSpot nodig? Dan huurt u onze Internet HotSpot TI-Box voor vrijwel overal draadloos internet.

Onze Dongels voor de zakelijke markt kunnen uitsluitend binnen Nederland gebruikt worden. Eén Dongel huren of grotere aantallen Dongels huren vormt voor Allrent geen enkel probleem.

Alle in ons assortiment opgenomen Dongels en HotSpots worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de apparatuur van Allrent kunt u altijd de ICT-oplossing huren die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw Dongel of HotSpot (TI-Box) voor ú aan het werk te houden.

Mobiel internet huren

Huurt u producten uit ons verhuurassortiment en wilt u hiermee altijd online kunnen zijn? Dan is hiervoor een hotspot of mobiel internet de oplossing. Ook eigen apparatuur kunt u integreren met één van onze mobiele oplossingen. Allrent is een expert op het gebied van de verhuur van mobiel internet en wij denken graag met u mee wat de beste verhuurmogelijkheid is voor u verhuurvraag.

Allrent levert draadloos internet tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland. Een HotSpot is een plek waar een draadloze (WiFi) internetverbinding wordt aangeboden. Deze HotSpot (TI-Box) biedt gebruikers de mogelijkheid om in een bepaalde omtrek een draadloze verbinding te maken met internet. Dit kan bijv. via een tablet pc, laptop of smartphone.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten