Multifunctional verhuur

De multifunctionals, van o.a. Brother, Xerox Workcentre en diverse andere A-merken, zijn uitgerust met een mono/zwart of een kleurenlaserprinter.

U kunt de kopieermachine huren en gebruiken als stand-alone of voor gebruik binnen een netwerk. Ze zijn uitermate geschikt voor verwerking van grotere aantallen documenten. Deze multifunctionals zijn compact in design, gemakkelijk in gebruik en leveren hoogwaardige zwart-wit/kleurenprints/copies.

De multifunctional / MFC is een hoogwaardige kopieermachine. Wilt u een kopieermachine huren dan huurt u eigenlijk vier apparaten: fax, printer, scanner en kopieerapparaat. Deze All-in-One kopieermachines zijn allen geschikt om in een netwerk aan te sluiten.

Scanner / kopieermachine huren

Faxen, printen, scannen en kopiëren in één. Bij Allrent kunt u een kopieermachine, inclusief scanner, huren. Alle kopieermachines worden geleverd inclusief toner. De gebruikte toner wordt achteraf aan u gefactureerd op basis van nacalculatie zoals bij de betreffende multifunctional wordt genoemd.

Uit het oogpunt van ruimtebesparing huurt u met een multifunctional een efficiënte kopieermachine. Ook uit kostenoverweging is de prijs voor de functionaliteiten die deze kopieermachines herbergen zeer aantrekkelijk.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten