A-merk servers huren

De door Allrent geleverde verhuurservers en -netwerken zijn altijd uitgerust met de modernste technologie, beveiligd via een firewall en uitermate geschikt voor snelle bestandsoverdracht. Alle in het netwerk opgenomen apparatuur, onderdelen en bekabeling zijn A-merken van recente datum.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen HP Proliant servers. Staat de gewenste server er niet tussen? Dan bieden wij ook servers op aanvraag. Heeft u vragen over de meest geschikte opstelling voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Online een server huren bij Allrent

Alle servers zijn A-merken van recente datum en uitgebreid getest voor levering. Indien u als bedrijf tijdelijk een of meerdere servers wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Servers huren

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons servers huren, die altijd uitgerust zijn met de modernste technologie en beveiliging. Naast het leveren van de server, kunnen we ook u ook ondersteunen met het aansluiten van de servers. Wilt u een server huren? Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten