Nieuw in de verhuur de Iiyama Prolite Touchscreens!

De echte eyecatcher voor 2020 de Iiyama Prolite Touchscreens 32″ t/m 86″

Bent u opzoek naar een unieke touch ervaring? Wilt u de optimale aandacht van u bezoekers of klanten trekken? Dan is de Iiyama Prolite touchscreens in verschillende formaten (32”, 42”, 55”  65″, 75″, 86″)  de echte eyecatchers dit jaar. Het bedienen van de Prolite touchscreens wordt nog leuker, een beleving die je niet snel vergeet!

Het scherm is Full HD 1920 x 1080 en verschijnt met LED achtergrondverlichting, zo bekijk je interactieve presentaties, video’s, games en afbeeldingen nog spectaculairder. De schermen zijn uitermate geschikt voor inbouw, zoals terminals, stands en touchscreenmeubels. De Iiyama Prolite is o.a. uitgerust met ingebouwde speakers, VGA, DVI, HDMI en een USB aansluiting, waardoor hij flexibel inzetbaar is. De Prolite touchscherm is zowel te gebruiken in portait en landscape, als in face-up stand.

Door de Projectieve Capacitive 12 punts touch-technologie navigeert u en bladert soepel door bestanden, roteert, tekent, zoomt in/uit middels de bekende diverse multitouch-handbewegingen, zoals u gewend bent met uw huidige smartphone. Door de Anti Glare Coating bedient u gemakkelijk het scherm in alle tijden ook als er vele externe lichtbronnen aanwezig zijn. Die de kleurweergave, het contrast en de scherpte kunnen beïnvloeden. De krasbestendigheid van het scherm wordt door een glazen overlay bedekt en garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie.

Allrent ICT Solutions, uw IT-partner!

Wilt u meer informatie? Wij staan je graag telefonisch te woord via 036 538 70 60 of vraag online vrijblijvend uw offerte aan via www.allrent.nl.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten