Nieuw in de verhuur, Touchscreen meubel!

bericht-uitgelicht-meubel-WS

 

Wilt u op uw beurs stand of evenement de bezoekers betrekken bij uw presentatie of applicatie? Dan trekt u natuurlijk de optimale aandacht van de bezoeker met een design touschscreen meubel. Speciaal door Allrent ICT Solutions ontworpen en gefabriceerd na de behoefte voor een fraaie meubel, waar ook de aansturing voor het touchscreen in geplaatst kan worden. Het bedienen van het touchscreen wordt nog leuker en aantrekkelijker, met dit speciaal ontworpen meubel.

Het meubel is zijdeglas zwart van keur en is een fraaie interactieve vertoning op uw beurs stand of congres. Een echte eyecatcher, waar uw publiek absoluut niet omheen kan. Het touchscreen meubel is geschikt voor bijna alle beeldscherm formaten. Weet u niet wat voor touchscreen u het beste kunt huren? Bel ons voor een vrijblijvend advies!

Het touchscreen meubel is voorzien van een deur aan de achterkant waarin een computer of ander apparatuur in kan worden weggewerkt. Dit geeft een mooie oplossing voor al het bedrading en komt fraai over bij het publiek. Allrent ICT solutions heeft dit meubel speciaal ontworpen om de uitstraling en interactie met uw publiek nog groter te maken.

Dit stabiele touchscreen meubel kan zowel met als zonder zwenkwielen geleverd worden.

 

Verhuurmogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verhuur van een touchscreen meubel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de aanvraag van een offerte.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten