Over ons

Allrent ICT Solutions is een computer verhuurbedrijf voor de zakelijke markt, overheid en semioverheid instanties.
Wij bieden onze klanten de beschikking over de juiste en optimale invulling van tijdelijke ICT-wensen voor hun organisatie of relaties. Wij verhuren apparatuur voor enkele maanden of voor een paar uur. Of u nu honderden stuks nodig heeft of slechts één.

Allrent ICT Solutions levert oplossingen

Allrent ICT Solutions levert in producten, mensen, kennis en services altijd en overal een 100% oplossing. Voor iedereen, voor iedere vraag en voor iedere uitdaging. Geen vraag gaat te ver, geen opdracht is te gek. Allrent ICT Solutions zorgt met haar professionals altijd voor een oplossing die werkt. En als het niet werkt zorgen we dat het werkt. Dat zijn wij.

Zakelijke verhuur voor tijdelijke IT en AV-oplossingen; vanaf een dag, paar weken tot enkele maanden. Wilt u een laptop huren, MacBook huren, tablet huren, led wall huren of bent u op zoek naar andere IT of AV apparatuur? Allrent IT & AV Solutions zorgt met haar professionals altijd voor een oplossing die werkt.

Korte termijn levering van top producten

Vanuit servicegerichtheid, vakmanschap en een onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions al jaren aan een indrukwekkende reputatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete IT omgeving. Of het nu gaat om het leveren van PC’s en laptops met de nieuwste software, complexe netwerken, presentatiesystemen en imposante videowalls, printers en randapparatuur of andere ICT producten.

Onze klanten

Wij werken voor grote organisaties, landelijke bedrijven, internationale organisaties, MKB, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven, maar ook voor bedrijfsstart-ups en tijdelijke projectorganisaties.

Allrent ICT Solutions bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de Europese markt. Wij reizen met onze ICT oplossingen met onze klanten mee. Zodat u altijd de beschikking hebt tot hoogwaardige producten en oplossingen die werken.

Met veel van onze klanten werken we al jaren intensief samen. Deze duurzame relaties zijn tot stand gekomen dankzij jarenlange samenwerking op hoogwaardig niveau. Eenmaal klant van Allrent ICT Solutions, altijd klant van Allrent ICT Solutions.

Wij mogen ons met trots preferred supplier noemen van onder andere de Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht.

Allrent ICT Solutions
Altijd op vol vermogen

Allrent ICT Solutions. Powered by The Rental Group.

Allrent ICT Solutions maakt deel uit van The Rental Group. Binnen de groep behouden wij onze eigenheid en een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt dus blijven rekenen op onze vertrouwde service, hoogwaardige apparatuur, gunstige prijzen, bekende gezichten en jarenlange ervaring. The Rental Group maakt het mogelijk om slim in te kopen en administratieve taken te centraliseren. Daar profiteren alle Allrent ICT Solutions klanten van:

• Dankzij strategische inkoop kunnen we onze vertrouwde topkwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, ook in de toekomst.
• Als onderdeel van The Rental Group zijn we in staat snel te schakelen en je een buitengewoon breed en diep assortiment aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan extreem grote aantallen of juist heel specialistische apparatuur.
• Je houdt je vertrouwde contactpersoon als centraal aanspreekpunt.
• We blijven jouw stabiele, daadkrachtige partner op wie je altijd kunt rekenen.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten