Ik ben een registratie partij

 

Organiseert u een evenement en wilt u zich geen zorgen maken over het registratietraject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Allrent ICT Solutions is al jaren actief als verhuurder van hoogwaardige AV en IT apparatuur en is vertrouwd met de hoge kwaliteitseisen die u als registratie partij stelt. Wij nemen de gehele productie uit handen en leveren de techniekvoorziening en scanapparatuur op locatie. Wij werken voornamelijk op congressen, seminars, relatie-evenementen, beurzen, festivals, leveranciersdagen, personeelsfeesten en klantendagen. Naar aanleiding van het soort evenement en uw wensen, bekijken we wat mogelijk is. Allrent ICT Solutions streeft naar betaalbare oplossingen en heeft als doel: u te ontzorgen!

 

Persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkste. Heeft u zelf de nodige kennis in huis om de bezoekersregistratie in goed banen te leiden, maar beschikt u niet over professioneel apparatuur? Huur dan bij ons één of meerdere badgeprinters of barcodescanners.

 

Wilt u graag samenwerken met ervaren experts die de behoefte van uw branche kennen? Neem dan contact met ons op via 036 538 70 60 of rent@allrent.nl.

 

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten