Ik ben een registratie partij

 

Organiseert u een evenement en wilt u zich geen zorgen maken over het registratietraject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Allrent ICT Solutions is al jaren actief als verhuurder van hoogwaardige AV en IT apparatuur en is vertrouwd met de hoge kwaliteitseisen die u als registratie partij stelt. Wij nemen de gehele productie uit handen en leveren de techniekvoorziening en scanapparatuur op locatie. Wij werken voornamelijk op congressen, seminars, relatie-evenementen, beurzen, festivals, leveranciersdagen, personeelsfeesten en klantendagen. Naar aanleiding van het soort evenement en uw wensen, bekijken we wat mogelijk is. Allrent ICT Solutions streeft naar betaalbare oplossingen en heeft als doel: u te ontzorgen!

 

Persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkste. Heeft u zelf de nodige kennis in huis om de bezoekersregistratie in goed banen te leiden, maar beschikt u niet over professioneel apparatuur? Huur dan bij ons één of meerdere badgeprinters of barcodescanners.

 

Wilt u graag samenwerken met ervaren experts die de behoefte van uw branche kennen? Neem dan contact met ons op via 036 538 70 60 of rent@allrent.nl.

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten