Mogelijkheden serverhuur & tijdelijke netwerken

Allrent beschikt over diverse snelle en betrouwbare A-merk servers die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet, zowel voor korte als lange termijn.

Staat er binnenkort een IT-project op de planning en bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing? Of staat er een verhuizing gepland en ben je op zoek naar een tijdelijke data back-up? Onze technische binnen- en buitendienst sluit de door u gewenste server(s) zonder enig probleem aan op uw bestaande omgeving.

Ook wanneer u tijdelijk een complete netwerkomgeving inclusief server wilt huren, bijvoorbeeld tijdens een beurs, congres of training, verzorgen wij dit graag voor u. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

A-merk servers huren

De door Allrent geleverde verhuurservers en -netwerken zijn altijd uitgerust met de modernste technologie, beveiligd via een firewall en uitermate geschikt voor snelle bestandsoverdracht. Alle in het netwerk opgenomen apparatuur, onderdelen en bekabeling zijn A-merken van recente datum.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen HP Proliant servers. Staat de gewenste server er niet tussen? Dan bieden wij ook servers op aanvraag. Heeft u vragen over de meest geschikte opstelling voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Online een server huren bij Allrent

Alle servers zijn A-merken van recente datum en uitgebreid getest voor levering. Indien u als bedrijf tijdelijk een of meerdere servers wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten