Ik ben een standbouwer

 

Allrent ICT Solutions is al jaren actief als verhuurder van hoogwaardige AV en IT apparatuur en is vertrouwd met de hoge kwaliteitseisen die u als standbouwer stelt. Allrent ICT Solutions heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van innovatieve maatwerkoplossingen. Allrent ICT Solutions streeft naar betaalbare oplossingen en heeft als doel: u te ontzorgen!.

Net zoals vele standbouwers werkt Allrent ICT Solutions nationaal en internationaal. Naast IT, verhuren wij ook een breed scala aan presentatie apparatuur.

 

Allrent ICT Solutions is er voor uw gemak, zodat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de klant. Wij verzorgen de opbouw, afbouw en eventueel on-site support. Ervaring en de know-how van de nieuwste technologieën in de AV sector maakt Allrent ICT Solutions bij uitstek uw partner op het gebied van audiovisuele apparatuur.

 

Wij kijken uit naar een verdere samenwerking en hopelijk kunnen wij u binnenkort van dienst zijn.

 

Wilt u graag samenwerken met ervaren experts die de behoefte van uw branche kennen? Neem dan contact met ons op via 036 538 70 60 of mail naar rent@allrent.nl.

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten