Laptops, tablets, computers en meer huren voor thuiswerken!

Het advies van de overheid was luid en duidelijk: Mensen die geen vitaal beroep hebben moeten vanaf woensdag 14 oktober verplicht thuiswerken. 

Allrent ICT Solutions biedt de oplossing voor thuiswerkers: Huur laptops, desktops, monitoren, MacBooks, tablets, iPhones en meer, in grote aantallen!
Vandaag besteld, levering dezelfde of volgende werkdag inclusief 24/7 support. Huren voor 1 dag, 1 week, 1 maand of langer, geen probleem wij staan voor u klaar.

 

 

De juiste hardware

Een goede thuiswerkplek begint met de juiste apparatuur. Het ideale thuiswerkpakket? Dat ziet er volgens ons zo uit:

  • Een zakelijke laptop of MacBook met voldoende opslagcapaciteit en werkgeheugen om snel te kunnen werken. Beschikt uw bedrijf momenteel niet over de juiste laptops om optimaal thuis te werken, dan is het slim om eens naar de opties van Allrent ICT Solutions te kijken. Zonder goede spullen zijn uw werknemers nergens en waarom kopen als u ook snel en voordelig A-merk apparatuur kunt huren? Huren is een veel kleinere investering dan het kopen van laptops voor het hele bedrijf.
  • Als u werknemers gewend zijn om met twee schermen te werken, is dit geen probleem. U kunt ook bij ons terecht voor monitoren om de thuiswerkplek uit te breiden. De hele dag naar een klein laptopscherm kijken is niet ideaal, zeker niet wanneer je in meerdere bestanden tegelijkertijd moet werken.
  • Wilt u liever een vaste thuiswerk opstelling realiseren en niet afhankelijk zijn van een notebook dan kunt u bij Allrent ICT Solutions terecht voor het huren van krachtige desktops , All-in one pc’s en iMac’s!
  • Extra randapparatuur nodig zoals een toetsenbord/muis , printer ect..? Geen probleem, geef dit gerust aan.
  • De apparatuur beschikt over software welke volledig is ge-update en kan voorzien worden van extra programma’s zoals Zoom / Microsoft teams / Microsoft Office / Keynote / Skype.

Wij stemmen de apparatuur af op uw persoonlijke wensen zodat u thuis optimaal aan het werk kan gaan.

Particuliere computers zijn niet veilig vanwege onder andere ongewenste, gevaarlijke of verouderde software die op deze computers staat. Zo zou één op de drie thuiscomputers een veiligheidsrisico oplopen. Het sturen van zakelijke bestanden naar het privé e-mailadres en deze bestanden vervolgens opslaan op de thuiscomputer brengt dus mogelijk gevaren met zich mee.

Tegenwoordig zijn strengere, nieuwe eisen van kracht over databeveiliging, datalekken en aansprakelijkheid, zoals met het in werking treden van de GDPR-wetgeving en andere dataprivacyvoorschriften. Werkgevers moeten hun werknemers daarom voorzien van goed werkend IT apparatuur, waarmee ze veilig kunnen thuis werken.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten