Touchscreen verhuur

De touchscreens in ons verhuur assortiment zijn robuust, beschikken allen over kwalitatief hoogwaardige displays en zijn hierdoor uitermate geschikt voor tijdelijk huren indien een touchscreen huren uw voorkeur geniet.

Alle in ons assortiment opgenomen touchscreens, beeldschermen en monitoren worden vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de apparatuur van Allrent huurt u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw touchscreen voor ú aan het werk te houden.

Touchscreen huren

Een touchscreen huren is uitermate geschikt voor o.a. doorlopende presentaties, boekingssystemen en entertainment in Full HD.

Alle touchscreens in ons verhuur assortiment zijn uitsluitend A-merken, waaronder HP TouchSmart 600, NEC Multeos M401 en Neovo TX-W32 van recente datum. Deze touchscreens zijn uitgerust met de modernste technologie en dragen hierdoor bij aan een zeer heldere en scherpe beeldweergave. Onze touchscreen displays worden geleverd met uitgebreide features.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten