Uitbreiding aanbod Samsung Videowalls

Allrent-Samsung-videowalls

Allrent ICT Solutions heeft haar verhuuraanbod aan videowalls uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om een videowall samen te stellen met Samsung UE 55D schermen van 55 inch.

Samsung Videowall: 2×2 en 3×3

De Samsung Videowall bestaande uit de Samsung UE 55D kunnen wij voor je samenstellen in de combinatie 2 bij 2 of 3 bij 3. De 3×3 videowall is opgebouwd uit 4 x 55 inch schermen waarmee je een groot publiek kan bereiken. Je kan denken aan het vertonen van commerciële promo’s, videoconferenties houden, tv-kanalen weergeven of op een event inzetten.

Samsung Videowall met WiFi Direct

Helemaal bijzonder is de belangrijkste functie: ‘WiFi Direct’. Hiermee kan er van een device draadloos content gestreamd worden naar de videowall. Door de inzet van 55 inch panelen ontstaat er een grote oppervlakte scherm, waardoor de randen minder opvallen.

Ultra thin Full HD LED

Naast deze uitbreiding kan je natuurlijk ook nog bij ons terecht voor het samenstellen van een videowall met 46 inch schermen. Allle videowalls uit ons assortiment worden samengeteld met ultra thin Full HD Led Samsung schermen met een rand van slechts 5,2 millimeter. Met als resultaat een vrijwel naadloze videowall.

Allrent-scherm-klaarmaken

Kwalitatief hoogstaande apparatuur, direct uit voorraad leverbaar

Onze producten worden door onze technische binnendienst met zorg verzameld, getest en klaargemaakt. Bij Allrent ICT Solutions heb je de keuze om producten zelf op te halen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij verzorgen graag de gehele service en wij beschikken over een eigen logistieke dienst die de videowalls op locatie turn-key komen opleveren.

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan het compilatiefilmpje van de opbouw van een Samsung Videowall, uitgevoerd door onze collega’s.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten