De perfecte samenwerking tussen een Ultimate PC en de Oculus Rift

Allrent-samenwerking-Ultimate-PC-Oculus-Rift

De Ultimate PC uit het verhuurassortiment van Allrent ICT Solutions werkt perfect samen met de nieuwste gadget van het moment de Oculus Rift.

Reinier, medewerker technische binnendienst, vertelt enthousiast: ‘Een tijdje geleden kwam een klant met een Oculus Rift bij ons langs op kantoor om deze aan te sluiten op de Ultimate PC. Ik had het genoegen om het systeem ook daadwerkelijk zelf te mogen testen. Wat een ervaring!  Met behulp van de Ultimate PC komt de grafische content van de Oculus rift helemaal tot zijn recht. De kracht van de beide producten zorgt voor een spectaculaire samenwerking. Onze klant besloot direct om de Ultimate PC bij ons te huren.’

Of de vraag of de Oculus Rift binnenkort ook toegevoegd wordt aan het verhuurassortiment antwoordt Reinier met een glimlach: ‘Wie weet wat de toekomst brengt… Voor nu houden we het bij de Ultimate PC en komt de vraag van de klant samen met het aanbod van ons als verhuurpartij.’

Specificaties Ultimate PC

De Ultimate PC is niet alleen geoptimaliseerd voor de Oculus Rift, maar ook uitermate geschikt om in te zetten voor andere doeleinden. Zoals de ontwikkeling en presenteren van video’s en andere 3D features, dit gaat razendsnel op deze PC. De machine beschikt namelijk over de allernieuwste Intel Core i7 hexacore processor.

Met DDR4 geheugen van 16GB, 480 GB SSD en een Nvidia GTX 980 4GB Videokaart. Je kan de Ultimate PC huren inclusief Windows 7 Pro of Windows 8 Pro en MS Office.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten