Videowall huren

Een videowall vraagt bijzonder weinig ruimte en kan toch een groot publiek bereiken. Ze zijn ook geschikt voor situaties waarbij er weinig verduisteringsmogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk de schermen op een tafelstatief te plaatsen of op te hangen aan een standwand.

Onze beeldschermen en videowalls zijn tevens te koppelen aan de in ons verhuur programma opgenomen laptops. Mocht u een videowall huren en deze in combinatie met een laptop willen huren dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Videowall verhuur

Videowall schermen maken de weergave van pc- of videobeelden op een groot oppervlak met een zeer hoge resolutie mogelijk. U kunt bij Allrent videowall schermen huren met Full HD mogelijkheid.

De videowall schermen in ons verhuur assortiment zijn de professionele Ultrathin Bezel uitvoeringen en uitgerust met de nieuwste Full HD technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor professionele presentaties en AV videodisplay doeleinden. Door de trillingsvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en de grote kijkhoek zijn onze videowall schermen uitstekend geschikt voor o.a. presentaties voor groot publiek of bezoekers van beurzen en/of seminars.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten