Virtual Reality brillen huren

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarmee u en uw gezelschap een compleet andere werkelijkheid ervaren. Het is een ware beleving die u een keer meegemaakt moet hebben. Door een speciale bril wordt uw waarneembare omgeving weggehaald en vervangen door een computer-gegenereerde werkelijkheid. Via een VR-bril ziet u met elk oog een specifiek ingericht beeld waardoor u diepte en veranderend lichtinval ervaart. Dit zorgt ervoor dat u het beeld in 3D waarneemt! En dat gewoon bij u thuis, op kantoor, op school of tijdens een festival!

VR bril huren voor elke gelegenheid

De Virtual Reality bril verhuur van Allrent ICT solutions biedt kansen in alle mogelijke branches. Denk aan zakelijke (IT) congressen met een extra interessante en spannende VR-touch waarmee u uw bedrijf écht op de kaart zet. Of onderwijsinstellingen die met VR-evenementen scholieren weten te enthousiasmeren en inspireren om de techniek in te gaan. En een veel voorkomende branche die VR brillen gebruikt, is de evenementenbranche met visuele (kunst)festivals of concerten.

Uit welke VR brillen kunt u kiezen?

De Oculus Quest 2

Deze bril wordt ook wel gezien als het meest geavanceerde alles-in-een VR-systeem tot nu toe. Deze actieve bril kunt u gebruiken waar en wanneer u wilt. Zo betreedt u de virtuele realiteit op een evenement maar ook tijdens een presentatie of bedrijfsfeest. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Uw bewegingen worden daarmee nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer u springt, draait of bukt en vertaalt dit naar uw specifieke gebruik.

Oculus Rift VR

Deze VR bril is voorzien van inside-out tracking, wat betekent dat u geen externe sensors meer nodig hebt. Hierdoor heeft u meer bewegingsruimte en nauwkeurigere tracking wanneer u de VR bril op uw hoofd heeft. De Rift VR is in staat realistische omgevingen en ervaringen weer te geven.

Oculus Rift VR + Ultimate PC

De Oculus Rift VR biedt een nog breder assortiment aan complexe scenario’s wanneer deze werkt met een Ultimate PC rtx2080. Deze optie wordt geleverd met alle benodigde hard- en software voor een volledig verzorgde Virtual Reality ervaring.

Virtual Reality huren?

Bent u op zoek naar de nieuwste virtuele technologie voor uw evenement? Allrent biedt ook Virtual Reality verhuur voor bedrijven. We hebben een grote voorraad aan VR brillen en deze zijn direct leverbaar op locatie. Verhuur voor een korte of lange periode en van enkele tot honderden stuks, bij Allrent bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten