Onze werkwijze

Het succes van Allrent is de kracht van haar mensen!
Bij Allrent ICT Solutions werkt een gedreven club mensen die zich iedere dag met hart voor de zaak inzetten voor het leveren van een topproduct. Met de juiste professionals op de juiste plek wordt iedere klant optimaal bedient in zijn of haar ICT-vraag. Zo profiteert u als klant van onze jarenlange ervaring en dat zie je terug in onze werkwijze:

1. Offerte aanvraag & overeenstemming

Het eerste aanspreekpunt voor u als klant is onze Service & Sales afdeling. Via onze website, per mail of telefonisch kunt u een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Nadat wij u wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een passende offerte.

Na het accorderen van onze offerte kan binnen één a twee uur de door u gewenste ICT apparatuur waar-dan-ook, wanneer-dan-ook, hoeveel-dan-ook gereed staan voor direct gebruik.

2. Kwalitatief hoogstaande apparatuur, direct uit voorraad leverbaar

Wij verhuren alleen apparatuur van A-merken, zoals Apple, Samsung, HP, Ruckus en nog veel meer. Kwalitatief hoogstaande apparatuur direct uit voorraad leverbaar. Deze producten worden door onze technische binnendienst met zorg verzamelt, getest en  klaargemaakt. Compleet met software en randapparatuur.

3. Ophalen of bezorgen

Zelf ophalen? Dat mag, maar het hoeft niet. Allrent ICT Solutions beschikt over een eigen logistieke dienst. Snelle levering, op de door u gewenste locatie door onze Traffic & Outdoor service 24/7!

De apparatuur wordt bij u op locatie turn-key opgeleverd, zodat u direct aan de slag kan. Uitgepakt, geïnstalleerd en getest. En eventueel verbonden met uw netwerk of met het web. Aan het einde van de huurperiode worden de goederen door onze logistieke dienst weer retour genomen en volledig ‘gewiped’ zodat de voor u vertrouwelijke informatie voor iedereen onbereikbaar blijft.

4. Full service verhuur met Service & Support

Gedurende de verhuurperiode geniet u van volledige Service & Support op afstand. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat ons support-team voor u klaar. Op deze manier kunt u rekenen op de optimale ICT-functionaliteit van Allrent ICT Solutions waaraan u behoefte heeft.

Indien gewenst kunnen wij ook gedurende de huurperiode één van onze ICT technici support laten lopen.

5. VCA

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel en is een onlosmakelijk onderdeel van ons hoge kwaliteitsniveau en service level. Met deze VCA certificering kunnen onze klanten erop vertrouwen dat de medewerkers van Allrent ICT Solutions voldoen aan de ARBO-regels en dat onze werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 30 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld.

 

 

 

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten