Beamer verhuur

Bovenstaande beamers zijn in ons assortiment opgenomen op basis van hun kwaliteit, solide ontwerp en betrouwbare werking. Uitermate geschikt om in te zetten voor zowel eenmalige presentaties of langdurige presentaties voor grote groepen. Deze beamers hebben hun waarde over langere periode bewezen en kunnen met gemak alle gebruiksomstandigheden aan.

Eén beamer of grotere aantallen beamers huren voor congresdagen, of meerdere gelijktijdige presentaties, vormt voor Allrent geen enkel probleem. Tevens zijn de door Allrent geleverde beamers uitgerust met de modernste technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor presentaties van klein en groot formaat voor kleine en grote groepen. De configuratie tussen laptop en beamer wordt automatisch geregeld tijdens het opstarten van de laptop.

Alle in ons assortiment opgenomen beamers / projectoren worden vóór verhuur getest door onze eigen Technische dienst. Dankzij Allrent huurt u altijd de beamer die voor uw situatie werkt. En in geval van nood staat onze Service & Support 24/7 voor u klaar om uw beamer aan het werk te houden.

Heeft u een specifieke wens op het gebied van beamer verhuur of grote beeldschermen? Bij Allrent ICT Solutions kunt u altijd terecht voor de beste A-merken beamers en de nieuwste producten!

Beamer huren

Wilt u een beamer huren? Bij Allrent huurt u uitsluitend gebruiksvriendelijke beamers / projectoren. Immers; hoe gebruiksvriendelijker de beamer, des te beter uw presentatie, doordat u meer aandacht kunt geven aan de presentatie zelf.

De door Allrent beamer verhuur geleverde beamers zijn van A-merken waaronder Mitsubishi, Panasonic en Sanyo die uitblinken in kwaliteit, performance en gebruiksvriendelijkheid; Een beamer huren bij Allrent ICT Solutions is in vrijwel alle gevallen goedkoper dan kopen. De sterkste beamer in ons assortiment is de Sanyo XU 106 met 4500 ansilumen beamer. Deze beamer zorgt voor een haarscherp en helder beeld en is uitermate geschikt voor professionele presentatie doeleinden.

Staat de door u gewenste beamer niet tussen onderstaande apparatuur, kies dan voor de meest relevante beamer en geef de door u gewenste specificaties op bij het afronden van uw offerteaanvraag.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten