Netwerkinstallatie verhuur

Alle in ons assortiment opgenomen apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de netwerk installatie en mobiel internet van Allrent heeft u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw netwerk voor u aan het werk te houden.

Onze netwerkinstallaties zijn onderverdeeld in twee categorien: het Ruckus wireless verhuurproduct en de overige apparatuur.

Netwerkinstallatie huren

Bij Allrent ICT Solutions hebben we verschillende netwerkinstallaties in de verhuur, zodat u bedraad of draadloos (wireless/WiFI) een geschikt netwerk kunt huren. Bijvoorbeeld wanneer u als bedrijf tijdelijk een uitbreiding wenst op uw bestaande netwerk.

Neem contact met ons op voor de verschillende verhuur mogelijkheden van netwerk installaties. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden: zo kunt u een netwerk huren, werkend opgeleverd met full service ondersteuning. Onze technische binnen- en buitendienst sluit de door u gewenste uitbreiding zonder enig probleem aan op uw bestaande omgeving. Mocht u echter tijdelijk een complete netwerkomgeving tijdens een beurs, congres of een training nodig hebben dan verzorgen wij dit graag voor u.

Alle in ons programma opgenomen onderdelen zijn A-merken van recente datum. De netwerk installatie gaat gepaard met de modernste technologie, servers zijn beveiligd via een firewall en uitermate geschikt voor snelle bestandsoverdracht.

Grote aantallen uit eigen voorraad

Grote aantallen uit eigen voorraad

Binnen een paar uur geleverd

Binnen een paar uur geleverd

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Levering & installatie op locatie

Levering & installatie op locatie

Wilt u teruggebeld worden? Geen probleem - net zo makkelijk.

Dank je wel voor het achterlaten van je telefoonnummer. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Sluiten